25.11.2010

Vil du ned i vekt?

 
Danske forskere har konkludert:Vil du gå ned i vekt, må du holde deg unna matvarer som ris og hvitt brød og spise proteinrik mat i stedet.

 Velkommen etter sier vel de fleste som allerede spiser LCHF/ lavkarbo? Men det er jo greit å få forskningsresultater fra studier og vise til ;) 

"Forskere ved Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet har nå fullført en undersøkelse der flere hundre familier har deltatt. Deltakerne ble fordelt mellom fem forskjellige dietter som de skulle følge i seks måneder, og målet var å få avklart hvilken diett som var mest effektiv. Nå er konklusjonen klar: 
«Hvis du ønsker å gå ned i vekt, bør du spise proteinrik mat, magert kjøtt og meieriprodukter med lite fett og skjære ned på de fint raffinerte stivelseskaloriene som for eksempel finnes i hvitt brød og polert ris,» 
Med en slik diett kan du spise deg mett og slutte å telle kalorier uten å gå opp i vekt, fastslår de. Forskernes funn er presentert i siste utgave av forskningstidsskriftet New England Journal of Medicine."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar