22.06.2011

Reduser karbohydratene - se mitt innlegg på fitnessbloggen

Reduser karbohydratinntaket med disse 8 tipsene

At vi nordmenn er oppvokst med mye karbohydrater i kostholdet, betyr nøvendigvis ikke at vi er tilpasset et slikt kosthold. Her får du 8 knallgode tips til hvordan du reduserer inntaket
fb_avatar
Solveig Haga Staurland (23) studerer ”Master in Health and Nutrition” i Nederland. Fra før har hun en bachelor i biokjemi fra NTNU. Hun har skrevet artikler for blant annet Mat&Helse, sexspalten i studentavisen i Stavanger og sin egen blogg.

http://fitnessbloggen.no/8-tips-til-deg-som-vil-redusere-karbohydratinntaket/

3 kommentarer:

 1. Hei! Jeg leste dette innlegget på fitnessbloggen og må bare si at du skriver utrolig bra:) Innlegget var veldig behagelig å lese og samtidig veldig informativt, så fortsett sånn! :)

  SvarSlett
 2. Utrolig bra Skrevet. Veldig interesant. Denn bloggen skal jeg virkelig følge videre:) Selv har jeg til nå mistet 13 kg ved å gjøre slik som du beskriver her, og det er helt supert for kroppen min :) Jeg har forresten linket til innlegget ditt på en gruppe jeg har på facebook. Gruppen heter lavkarbo blogger/oppskrifter :)

  Ha en fin kveld videre.

  SvarSlett
 3. Tusen takk skal dere ha!:) Inspirerende å skrive når jeg får positive kommentarer! Skal fortsette med det ;) * Solveig *

  SvarSlett