13.04.2012

Jeg lever!:)Og jeg har det bare bra!


Jeg er for tiden travel i Rotterdam der jeg fullfører 2 året på min mastergrad i Health and Nutrition. Min oppgave kommer til å omhandle hormonet leptin, og effekten av leptin på beinceller. Jeg har nemlig 'internship' på Indremedisin, Calcium og Bein forskning gruppen på Erasmus MC sykehuset i Rotterdam. Jeg arbeider vanlig arbeidsdag kl. 8.30- 17 på labben, og med studier/oppgaver/presentasjoner på topp av det hele. Så tiden min strekker desverre ikke til å lese like mye forskning og gi dere gode artikler akkurat nå. 
MEN! Jeg lover å komme med innlegg snart! Jeg leverer masteroppgaven og har thesis-defence i August, så da er jeg tilbake for fullt!


Savner virkelig å dele forskning og mine tanker med dere lesere:)


Mens dere venter kan dere følge meg på Twitter: @solveigssmilSkriv gjerne kommentarer under dette innlegget om hva dere vil lese mer om!:)Ha en fin dag dere!

Solveig

5 kommentarer:

 1. Så trivelig å "høre" fra deg. Bloggen din har ligget nederst hos meg lenge, men nå skjønner jeg at det er håp om flere nyttige innlegg. Du blir med videre :-)

  SvarSlett
 2. Gleder meg til du er tilbake for fullt! :) Lykke til med masteroppgaven

  SvarSlett
 3. Ville bare legge igjen en kommentar om at artiklene dine alltid er så godt formulert! Keep up the good work, og masse lykke til med master! :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk skal dere ha for fine ord:) Det gjør meg glad og inspirert!S

  SvarSlett