31.01.2013

Blogg inspiration where are you?

Hallais!
Jeg har ikke blogget på over et år og litt til..

Grunnen til dette var en kombinasjon av:
*Travel med mastergraden min i 'Health and Nutrition' i Nederland
*Internship siste året i Rotterdam på Erasmus Medical Center University der jeg skrev masteroppgaven min
*Jeg ble sammen med verdens beste gutt april 2011 <3
* Mangel på blogge motivasjon og inspirasjon. Dette var vel kanskje hovedgrunnen.

Jeg følte at antall blogger om kosthold og trening og mat og lavkarbo og lchf vokste helt enormt og at det tok litt av, i motsetning til når jeg startet denne bloggen. Det ble et stress moment der jeg følte 'press' (egentlig fra meg selv) om å skrive og legge ut innlegg og det gjorde at jeg mistet litt av gleden med det. Å lese studier, skrive lange innlegg om biokjemi og fysiologiske prosesser er mer krevende enn å skrive om hva jeg gjorde igår, og derfor kunne jeg ikke oppdatere daglig slik de fleste blogger idag gjør. Jeg vil heller ikke at bloggen min skal bli en blogg der jeg bare skriver 'overfladisk' (misforstå meg rett) men mer der dere kan lære noe og få nytte av det.

Når jeg nå starter opp igjen (halvveis) vil jeg prøve holde meg til en god mix av litt bla-bla, forskningsnytt, kosthold, matoppskrifter (maybe) trening, og positiv inspirasjon :)
Ikke daglig, men ukentlig i alle fall. For nå. Jeg må finne igjen gleden med å skrive. Jeg savner det, men må finne balansen med blogge-glede og blogge-stress. Fatte?!

Håper det var forståelig og at dere vil følge meg videre!:)


5 kommentarer:

 1. Jeg følger med jeg!
  Skjønner hva du mener... derfor orker jeg ikke ha en blogg fullt av alt mulig for å glede alle.

  Vi leses!

  SvarSlett
 2. Fant bloggen din i dag. Spennende. Jeg har langt i fra den utdannelsen du har, men er veldig interessert i lavkarbo (er så lei det ordet) og paleo kost selv. Er utdannet kostveileder i begge deler. Prøver å spise mest mulig ren mat, men er langt fra i mål når det gjelder meg og ungene. Alt hjelper. Spiser minimalt med gluten! Plantemargariner er bannlyst i dette huset. Håper du orker å skrive litt innimellom, men det skal være lystbetont!

  SvarSlett
 3. Så kjekt Melissa:) Skal følge med deg også, ser du har mye bra på siden din!

  Takk for det Stjerna:) Høres ut som du er på god vei!

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake. Er imponert over dine kunnskaper og gleder meg til å følge deg videre. Har også erfart at det er bedre å snakke om naturlig mat i stedet for lavkarbo. Når ut til flere på den måten og man kan vitterlig spise lavkarbo, men dårlig. Thilde.

  SvarSlett
 5. Takk Thilde :) kjekt å høre! Skal prøve å komme med interessante innlegg :)

  SvarSlett