28.02.2013

"Slik går no daga'n"

2 uker til personlig trener eksamen!! Iiiiiiiiik, så leser en del i disse dager.


Går lettere å lese med min gode venn mr.coffee og litt mørk sjokolade og mandler ;-)
Jeg tar utdannelsen på AFPT (Akademiet For Personlig Trening) i Stavanger. 
Startet i september 2012 og skal ha eksamen 16&17.mars. 
Eksamen er to-delt:

Teoretisk eksamen
Eksamen består av en 6 timers skriftlig prøve basert på undervisning og obligatorisk studiemateriale. Eksamen er delt inn i tre deler bestående av 50 kortsvarsspørsmål, 50 multiple choice spørsmål og et case. Hver av delene vektes likt. Det kreves totalt 80 % korrekte svar  for godkjennelse.
Praktisk eksamen
Denne består av en times praktisk gjennomgang i studio. Dette innebefatter utførelse av et antall trenings- og stretchingøvelser, samt at den enkelte student skal kunne forklare og vise elementer tilknyttet disse.


Wish me luck!:)

4 kommentarer:

 1. Weeee! Så spennende!
  Du klarer det sikkert kjempebra. Har en god venninne her i Spania som tok eksamen like før jul. Det var mye muskler som skulle pugges ja men hun stod med glans og er blitt knallflink allerede. Jeg skal faktisk ha en PT time med henne i morgen.. så kan hun dømme joggestilen min, haha.

  Fortsatt god lesing!

  SvarSlett
 2. Takk!:):)
  Jeg gjør mitt beste ihvertfall, kan ikke mer enn det ;-)
  Kjekt å ha venninne som PT!! Hvordan gikk det? "Approved to run"?
  Greit å ha noen som sjekker teknikken, blir ofte selvblind. :-)

  SvarSlett
 3. Vurderer AFPT selv ( i Dubai), er du fornøyd med skolen og det du har lært? Det står mellom NIH og Afpt, har du noe formening om hvilket du mener er best?:)

  SvarSlett
 4. Jeg er 29 år gammel og har fått diagnosen brystkreft, enkel behandling og en lignende historie, bortsett fra min første aksept som avvisning av urtemedisin. Jeg var ikke en del av Perseid-bevegelsen og bygde egentlig ikke forhold til noen av dem, jeg trodde bare på deres drift. Jeg sier dette fordi det var under bruken av Dr. Itua urtemedisin at jeg nå attesterer at urtemedisin er ekte, fytoterapi Dr. Itua helbredet brystkreft min som jeg led i 2 år. Dr. Itua urtemedisin er laget av naturlige urter, uten bivirkninger, og lett å drikke. Hvis du har samme brystkreft eller en hvilken som helst type menneskelig sykdom, inkludert hiv / aids, herpes, kreft i eggstokkene, kreft i bukspyttkjertelen, blærekreft, prostatakreft, glaukom., Grå stær, makular degenerasjon, hjerte- og karsykdommer, autisme, lungesykdom. Forstørret prostata, osteoporose. Alzheimers sykdom, hjernekreft, spiserørskreft, galleblæren kreft, svangerskaps trofoblastisk sykdom, kreft i hode og nakke, tarmkreft, nyrekreft, melanom, mesothelioma, multippel myelom, nevroendokrine svulster, Hodgkin lymfom, kreft i munnen, eggstokkreft, Sinuskreft ,, Bløtvevssarkom, ryggmargskreft, magekreft, testikkelkreft, kreft i halsen, kreft i skjoldbruskkjertelen, livmorkreft, vaginal kreft, kreft i lungene, psoriasis, tachsykdommer, lupus, enddomertil kreft, cerebrovaskulære sykdommer,
  Demens.lungskreft, hudkreft, testikkelkreft, Lupus,, LEUKEMIA, VIRUSER, HEPATITIS, INFERTILITET KVINNER / MAN, KONTAKT E-post / WHATSAPP: Eller drituaherbalcenter@gmail.com/ +2348149277967

  SvarSlett