28.04.2013

Ny jobb!


I'm aliiiiiive people!!
For dere som følger meg på instagram (solveigssmil) eller facebook vet nok at:
1) UTDANNING: jeg har bestått personlig trener (PT) eksamenen jeg tok i mars via AFPT
     (wiiiiiiii hard work pays off!!)
2) JOBB: at jeg nå jobber som ernæringsfysiolog og PT på Elixia Hillevåg i Stavanger
      ( Elixia Hillevåg )

Jeg begynte rett etter påske, og det er hovedgrunnen til bloggtørken.
Dagene har gått litt i ett! Lange dager og mye jobbing. Har vært ganske utmattet og sliten både mentalt og fysisk, så bloggen har dessverre blitt nedprioritert. Men sånn er det noen ganger, og spesielt i starten på ny jobb så jeg stresser ikke. Jeg trives veldig godt og har allerede skaffet meg en god kundebase. Kjekt å kunne hjelpe folk til en sunnere livsstil og et bedre kosthold.

Litt informasjon om jobben min og Elixia: 
(for litt reklame kan dere tåle ;-) )
Om du bor i Stavanger området er der bare å komme innom for kostholdsveiledning, personlig trening, hjelp til å endre livsstil eller bare for å hilse på:) Du trenger ikke være medlem på Elixia for å benytte deg av veiledning så kom kom:) Bare hyggelig om blogglesere kommer bort for en prat!


Jeg holder også foredrag for medlemmer i ny og ne og skal bli flinkere til å fortelle om det på bloggen slik at dere har mulighet for å komme.
Det første jeg holdt var om fettforbrenning, da dette er det rundt 80% kommer å trener for nå på denne tiden, am I right?;-)

Jeg er også ansvarlig for Elixia Light Club, som er et ned-i-vekt kurs 1 gang per uke over 6mnd for de som ønsker å gå ned 10 kg eller mer og ønsker å komme igang med trening, få en sunnere livsstil og oppnå et varig resultat.

Vi holder et uforpliktende infomøte på Elixia Hillevåg 30.april kl.20:00 om noen er interesserte i å være med eller bare høre mer om hva det går ut på.  NB!! På møtet trekkes også en test person som får kurset gratis!;-)


Ellers håper jeg at jeg får overskudd til å blogge mer snart.
God søndag dere!:)

6 kommentarer:

 1. GRATULERER :-). Har akkurat oppdaget bloggen din, og den er virkelig bra :-). Jeg bor ikke langt fra arbeidsplassen din, så det er ikke umulig jeg stikker innom for å bestille time for litt ernæringsveiledning :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk ;-) Ja det må du bare gjøre! Det hadde vært hyggelig:)

   Slett
 2. Gratulerer med ny jobb! Liker bloggen din veldig godt og du skriver veldig bra om interessante emner. Selv studerer jeg medisin, og er interessert i trening og kosthold. For øyeblikekket har vi om kosthold. I den forbindelse har jeg et spørsmål som du kanskje kan svare på: Diabetikere kan jo risikere å gå i ketoacidose da de omdanner mange fettsyrer til ketoner. Kan en person som går på lavkarbo, risikere det samme?

  SvarSlett
 3. Jeg er 29 år gammel og har fått diagnosen brystkreft, enkel behandling og en lignende historie, bortsett fra min første aksept som avvisning av urtemedisin. Jeg var ikke en del av Perseid-bevegelsen og bygde egentlig ikke forhold til noen av dem, jeg trodde bare på deres drift. Jeg sier dette fordi det var under bruken av Dr. Itua urtemedisin at jeg nå attesterer at urtemedisin er ekte, fytoterapi Dr. Itua helbredet brystkreft min som jeg led i 2 år. Dr. Itua urtemedisin er laget av naturlige urter, uten bivirkninger, og lett å drikke. Hvis du har samme brystkreft eller en hvilken som helst type menneskelig sykdom, inkludert hiv / aids, herpes, kreft i eggstokkene, kreft i bukspyttkjertelen, blærekreft, prostatakreft, glaukom., Grå stær, makular degenerasjon, hjerte- og karsykdommer, autisme, lungesykdom. Forstørret prostata, osteoporose. Alzheimers sykdom, hjernekreft, spiserørskreft, galleblæren kreft, svangerskaps trofoblastisk sykdom, kreft i hode og nakke, tarmkreft, nyrekreft, melanom, mesothelioma, multippel myelom, nevroendokrine svulster, Hodgkin lymfom, kreft i munnen, eggstokkreft, Sinuskreft ,, Bløtvevssarkom, ryggmargskreft, magekreft, testikkelkreft, kreft i halsen, kreft i skjoldbruskkjertelen, livmorkreft, vaginal kreft, kreft i lungene, psoriasis, tachsykdommer, lupus, enddomertil kreft, cerebrovaskulære sykdommer,
  Demens.lungskreft, hudkreft, testikkelkreft, Lupus,, LEUKEMIA, VIRUSER, HEPATITIS, INFERTILITET KVINNER / MAN, KONTAKT E-post / WHATSAPP: Eller drituaherbalcenter@gmail.com/ +2348149277967

  SvarSlett